Rendelés módosítása Módosítások bezárása

Kosár frissítése

Hozzávalók a következő recepthez 6 főre

  • 1 kg HÚSMESTER csirkefelsőcomb
  • 50 g étkezési sertészsír
  • 2 darab vöröshagyma
  • 100 g paradicsom
  • 150 g fehér paprika
  • 30 g LE GUSTO fűszerpaprika - csemege
  • 15 g LE GUSTO só
  • 10 g LE GUSTO őrölt fekete bors
  • 400 g CSÁSZÁR szarvacskatészta

Elkészítés módja

  1. A csirkecombokat megtisztítjuk, majd minden oldalát besózzuk.
  2. A zöldségeket megtisztítjuk és felkockázzuk.
  3. Egy magasabb falú edényben felhevítjük a sertészsírt, majd a zöldségeket közepes lángon összesütjük.
  4. Amikor a paradicsom levet engedett, sózzuk, borsozzuk, megszórjuk fűszerpaprikával és alacsony hőfokon tovább sütjük a pörköltalapot.
  5. Miután jól összekevertük a pörköltalapot, hozzáadjuk a csirkecombokat, felöntjük 300 ml vízzel és fedő alatt kb. 40 perc alatt puhára főzzük a húst.
  6. A szarvacskatésztát lobogó, sós vízbe tesszük, majd puhára főzzük.
  7. Az elkészült csirkepaprikást a tésztával együtt tálaljuk.

* Maximum 15 hozzávalót adhat hozzá listájához, ha többet szeretne, kérem jelentkezzen be!