Rendelés módosítása Módosítások bezárása

Kosár frissítése

Hozzávalók a következő recepthez 4 főre

  • 250 g HAPPY HARVEST lencse
  • 200 g kolozsvári szalonna
  • 100 g vöröshagyma
  • 50 g BELLA mazsola
  • 15 g LE GUSTO só
  • 10 g egész kömény
  • 10 g LE GUSTO kakukkfű
  • 100 g MILFINA tejföl 12%
  • 100 g HAPPY HARVEST toastkenyér

Elkészítés módja

  1. A lencsét előző nap négyszeres mennyiségű vízbe beáztatjuk.
  2. A hagymát megtisztítjuk, felkockázzuk. A kolozsvári szalonnát is apró kockákra vágjuk és a hagymával együtt egy közepes méretű lábasban összesütjük.
  3. Mikor a szalonna pirosra sült, hozzáadjuk a lecsepegtetett lencsét és a mazsolát. Fűszerezzük, felöntjük 4 dl vízzel és 15 perc alatt puhára főzzük.
  4. A kanadai lencsét friss pirítóssal és tejföllel tálaljuk.

* Maximum 15 hozzávalót adhat hozzá listájához, ha többet szeretne, kérem jelentkezzen be!