Rendelés módosítása Módosítások bezárása

Kosár frissítése

Hozzávalók a következő recepthez 4 fő

  • 800 g burgonya
  • 300 g lángolt kolbász
  • 200 g virsli
  • 1 fej vöröshagyma
  • 2 gerezd fokhagyma
  • 100 g CSÁSZÁR dörzstarhonya
  • 12 tk LE GUSTO só
  • 1 tk LE GUSTO bors
  • 5 g LE GUSTO petrezselyem
  • 15 g LE GUSTO fűszerpaprika, csemege

Elkészítés módja

  1. A burgonyát meghámozzuk és cikkekre vágjuk.
  2. A kolbászt és a virslit felkarikázzuk.
  3. A hagymát megtisztítjuk, felkockázzuk és egy lábasban közepes lángon elkezdjük a kolbásszal együtt megsütni.
  4. Amikor a kolbászból kisült a zsír jó része, akkor hozzáadjuk a burgonyát és a megtisztított, felszeletelt fokhagymát.
  5. Sóval, borssal, szárított petrezselyemmel és fűszerpaprikával fűszerezzük, továbbá felöntjük annyi vízzel, hogy ellepje a burgonyát.
  6. Kb. 15 percig főzzük fedő alatt, míg meg nem puhul a burgonya.
  7. Ezután hozzáadjuk a dörzstarhonyát és további 10 percig főzzük.
  8. Utolsó lépésként hozzáadjuk a felkarikázott virslit, 3 percig főzzük tovább a paprikás krumplit, majd melegen tálaljuk.

* Maximum 15 hozzávalót adhat hozzá listájához, ha többet szeretne, kérem jelentkezzen be!