Rendelés módosítása Módosítások bezárása

Kosár frissítése

Hozzávalók a következő recepthez 4 főre

  • 800 g cukkini
  • 500 g HÚSMESTER darált sertéshús
  • 300 g MILFINA trappista sajt
  • 1 kanál LE GUSTO só
  • 2 tk LE GUSTO őrölt fekete bors
  • 1 kanál LE GUSTO mustár
  • 1 kanál LE GUSTO petrezselyem
  • 20 ml BELLASAN napraforgó-étolaj

Elkészítés módja

  1. A rizst egy tálba mérjük, hozzáadjuk a darált sertéshúst. Sóval, borssal, petrezselyemmel és egy kevés mustárral ízesítjük, majd alaposan összedolgozzuk és fél óráig állni hagyjuk.
  2. A cukkiniket megmossuk, a végeiket levágjuk és hosszában felszeleteljük.
  3. Egy sütéshez alkalmas tálba egy kevés étolajat öntünk, erre ráhelyezzük az első réteg cukkinit és a szeleteket sóval, borssal fűszerezzük.
  4. A töltelék felét eloszlatjuk a cukkinin. Újabb réteg cukkinit helyezünk a tálba, amit szintén ízesítünk. A töltelék másik felét is eloszlatjuk a tálban, befedjük cukkinivel, fűszerezzük, majd sajtot reszelünk a tetejére.
  5. 180 °C-ra előmelegített sütőben, alsó-felső sütési móddal 45 perc alatt készre sütjük a rakott cukkinit.

* Maximum 15 hozzávalót adhat hozzá listájához, ha többet szeretne, kérem jelentkezzen be!